Föreläsare / Utbildare

Språkbrukare

Du kan anlita mig som föreläsare, utbildare och/eller work shop-ledare. Jag är van vid att sätta ihop föreläsningar/work shops och utbildningar för specifika kunder, projekt och situationer. Kontakta mig så kommer vi tillsammans  fram till vad som fungerar bäst för dig.

Några exempel på utbildningar, föreläsningar och work shops som jag erbjuder:

  • Mangometoden – strategisk förändringskommunikation. Erbjuds som en tvåtimmars föreläsning, längre work shop eller utbildning (två halvdagar) Nyckelpersoner i en förändring är ofta ledning, chefer, kommunikatörer/informatörer och HR-personal. Jag tränar deltagarna i konsekvenser av förändringsreaktioner, att vara både sändar- och mottagarorienterade. Och att arbeta med strategisk, planerad kommunikation. 
  • Slängd i käften och andra gester, Föreläsning.Om konsten att använda ord som påverkar andra.
  • Du är – när du talar Föreläsning. Förmågan att berätta sin story och/eller presentera något genom att använda sig själv.
  • Foxy Communication – kursen som ökar ditt unika uttryck. Kursen för kvinnor som vill bli tydligare, sannare och mer framgångsrika i sin kommunikation. Kursen är utmanande och lovar förändring – både på det professionella och privata planet. Personlig utveckling och en kommunikationsutbildning i ett snyggt paket! Läs mer här