VAKna! Träningsprogrammet för sinnrik kommunikation

VAKna! är ett träningsprogram för dig som vill kommunicera effektivare, bli tydligare och uppnå resultat. Helt enkelt nå ut, fram och – in! – med dina budskap!

Programmets övningar tränar upp din flexibla kommunikationsförmåga, som innebär att du – bokstavligen! – når människors sinnen. Du kommer att bli sedd, lyssnad till och uppleva färre missförstånd. Dessutom kommer du att upptäcka att sinnrik kommunikation är roligt.

”Pratar vi verkligen samma språk?”

Kanske har du upplevt att du och en annan person inte pratar samma språk. Kanske känner du igen dig i de här uttalandena:

”Han fattar inte vad jag menar!”, ”Vi når inte varandra.”, ”Vi pratar inte samma språk!” 

Sanningen är att vi ibland, faktiskt, pratar olika språk, trots att vi pratar svenska med varandra.

VAKna! lär dig ett språk, som många aldrig har hört talas om, glömt bort eller nedprioriterat. Det är enkelt att lära sig och att använda.

Du behöver bara träna lite ?

Beställ VAKna! nu och börja din träning. Pris: 250 kr (inklusive moms).

Efter registrerad betalning får du ett mail med en länk till en webbsida som är lösenordsskyddad. Lösenordet finns i mailet och det är bara att knappa in det, så får du tillgång till kursmodul 1. Modul 2 och 3 skickas sedan till dig med en veckas mellanrum. För varje modul får du ett nytt lösenord.

 

Innehållet i VAKna!

Träningsprogrammet VAKna! består av tre moduler med nedladdningsbara PDF:er (så att du kan läsa i lugn och ro samt göra anteckningar) och – naturligtvis – övningar. Det är ju ett träningsprogram! ?

Modul 1: Hur kommunicerar DU? Övningar för att förstå din egen kommunikationsstil.

Modul 2: Hur kommunicerar andra? Övningar för att förstå andras kommunikationsstil och anpassa din kommunikation till dem.

Modul 3: När kan/bör VAKna användas? Övningar för att uppleva de stora effekterna av VAKna.
 

Beställ VAKna! nu och börja din träning. Pris: 250 kr (inklusive moms).

 

Resultat när du använder VAKna!

För den nätta summan av 250 kr (och med din träning!) får du:

  • bättre relationer
  • större förståelse för dig själv och andra
  • ökad sinnesnärvaro
  • högre toleransförmåga
  • ökad nyfikenhet
  • en roligare tillvaro

Beställ VAKna! nu och börja din träning. Pris: 250 kr (inklusive moms).

 

Om Cath

Jag som gjort det här träningsprogrammet är Cath Blomkvist. Jag brinner för kommunikation och driver företaget Comcath, där allt handlar om kommunikation: intern-, extern- och förändringskommunikation, coaching, föreläsningar / work shops / utbildningar, skribenttjänster.

För ungefär 20 år sen förlorade jag förmågan att läsa och skriva. Det var en tuff upplevelse och gav samtidigt ännu större förståelse för hur viktig vår förmåga att kommunicera är. Jag fick helt lära om samt lära mig nya saker om vad det är att kommunicera. Det var i den här vevan som jag ”upptäckte” VAKna – sinnesrik kommunikation. Med den kunskapen/förmågan har jag kunnat förändra min upplevelse av världen och kommit tillbaka med full kraft. Därför vet jag att kommunikation förändrar världen.

Du kan också förändra världen.  Du behöver bara träna lite. ?