Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Idag är en annan dag

Den här boken är på många sätt ett mirakel. För att förklara vad jag menar med detta återges här nedan en intervju med mig inför boksläppet 2012.

Hur kommer det sig att du har gjort den här boken?

Den har ett budskap som jag tycker är viktigt att sprida.

Den här boken är på många sätt ett mirakel. Att den finns är ett bevis på att vi klarar mer än vi tror. Under flera år hade jag inte förmågan att vare sig läsa eller skriva på grund av en kognitiv härdsmälta. När jag började skriva igen var långa meningar omöjliga att formulera, jag mäktade endast med att sätta ord på rad. Därför kallar jag mig numera för ordsättare.

Dessutom målar jag av och till bilder för att uttrycka mina upplevelser. Nu har en del av dessa bilder kombinerats med några av ”orden på rad”. Den här boken är resultatet av den kombinationen.

Vilket budskap har den?

Hopp! Det kommer alltid en annan dag – och idag är också en annan dag. Inte bara morgondagen utan även dagens dag är en annan dag. Än tidigare..

Är en annan dag alltid ”bättre”?

Nej, inte nödvändigtvis, MEN den är en annan dag. Och i det finns ett STORT hopp. Och tröst.

Ett annat budskap är att vi alla är människor, vilket innebär att vi har reaktioner och känslor – och det är OK! Tänk att livet egentligen är så här enkelt! Men vi tillåts inte alltid att visa våra känslor öppet, det finns så mycket känslor som inte ”får” finnas.

Dessutom är budskapet att det är ok att ta plats på det här viset. Bli tydlig! Genom att jag ger ut den här boken går jag emot en stark inre rädsla för att ta plats. Genom boken vill jag visa att trots rädslor, skevheter och imperfektioner så kan man göra mer än man tror. Att det är möjligt.

 

Fakta om ”Idag är en annan dag”

Boken innehåller 15 dikter och 14 bilder.

A4-format. 4-färg. Spiralbunden

Pris: 150 kr (inkl moms)

Boken kan köpas på Recito förlag Liten upplaga: Länk till boken

MENY