Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Föreläsningar

De tre U:na

Man brukar säga att en bra föreläsning bör innehålla ett eller flera U, det vill säga den bör vara

Underhållande

Undervisande och/eller

Uppmuntrande

 

Jag är van vid att sätta ihop föreläsningar/workshops och utbildningar för specifika kunder, projekt och situationer. Som bokare av föreläsningar är det en fördel om du vet vilket eller vilka U du vill att föreläsningen ska uppfylla. Då vet jag vad du vill uppnå och kan på ett bättre sätt skapa en relevant föreläsning till dig. Kontakta mig så kommer vi tillsammans fram till vad som fungerar bäst för dig.

Här nedan har du ett axplock av föreläsningar jag genomfört flera gånger och som (ofta) anpassats till det aktuella företaget eller organisationen.

Vill du anlita mig som föreläsare?
Kontakta mig här!

  Mangologo

  Mango i huvet? – Förändra bättre!

  Erbjuds som en tvåtimmars föreläsning, längre work shop eller utbildning.

  Föreläsningen fokuserar på

  • förändringsreaktioner
  • ”rätt” kommunikation i förändringens olika faser
  • konkreta tips

  Föreläsningen är till för dig som är ansvarig för att kommunicera förändringar i din organisation, det vill säga din roll är chef/ledare, förändringskommunikatör, projekt-, förändrings-, processledare eller liknande.

  Om du vill lära dig Mangometoden och få massor av effektiva verktyg för att kommunicera i förändring ska du gå Mango-utbildningen.

  Slängdikäften

  Slängd i käften och andra kroppsliga finesser

  Om konsten att använda ord och kroppsspråk som påverkar andra (och oss själva!).

  En delvis underhållande men framför allt igenkännande föreläsning om hur vi beter oss när vi kommunicerar. Som i sin tur ger effekter men kanske inte alltid de vi hade tänkt oss…

  VAKna logga NY

  VAKna!

  Föreläsning om sinnrik kommunikation. Om att du kan lära dig att kommunicera på andra sätt än du vanligtvis gör. Då får du större förståelse för dig själv och andra, bättre relationer, ökad sinnesnärvaro, högre toleransförmåga, ökad nyfikenhet och en roligare tillvaro.

  Kanske något för din arbetsgrupp?

  Du_ar_nar_du_talar

  Du ÄR – när du talar!

  Konsten/förmågan att berätta sin story och/eller presentera något går att lära sig. Det är till och med lättar män man tror. Om man vågar lita till sig själv och sitt budskap. Det handlar om att använda sig av sitt hela jag. Det som ofta kallas för ”ditt autentiska jag”.  Föreläsningen ger deg idéer, tips och utmaningar för att utveckla denna förmåga.

  mail-1454734__480

  Vett & etikett i mail

  Hur vi beter oss när vi skriver mail egentligen? Vilka konsekvenser kan det få?

  I den här föreläsningen får du idéer om hur du kan göra för att bli tydligare och effektivare i ditt mailande.

  MENY