Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Utbildningar

Utveckling pågår

Det blir mer och mer tydligt att vi behöver utveckla och utbilda oss kontinuerligt genom hela livet. Jag gör det hela tiden och det betyder bland annat att mina utbildningar också utvecklas hela tiden. Det betyder också att jag är van vid att sätta ihop specialutbildningar för olika företag/organisationer, så hör gärna av dig om du vill ha en skräddarsydd utbildning.

Nedan kan du läsa om de utbildningar jag erbjuder mer eller mindre regelbundet.

Mango-utbildningen

Två dagars utbildning i Mangometoden – målgrupps- & situationsanpassad förändringskommunikation.

Nyckelpersoner i en förändring är ofta ledning, chefer, kommunikatörer/informatörer och HR-personal. Utbildningen tränar deltagarna i konsekvenser av förändringsreaktioner, att vara både sändar- och mottagarorienterade. Och att arbeta med strategisk, planerad kommunikation.

Läs mer här

Sagt om Cath som utbildare

Jag ger högsta betyg till dig som utbildare

Slängd i käften och andra kroppsliga finesser

Tre träningspass i konsten att använda ord och kroppsspråk som påverkar andra (och dig själv!).

Läs mer här

VAKna!

Träningsprogram för sinnrik kommunikation. Du tränar på att kommunicera på andra sätt än du vanligtvis gör. Träningen ger dig större förståelse för dig själv och andra, bättre relationer, ökad sinnesnärvaro, högre toleransförmåga, ökad nyfikenhet och en roligare tillvaro. Läs mer här

Cathwalks

En serie workshops om Rörelsekommunikation, som handlar om att använda kroppen/vår fysiologi för att förstå och uppleva hur den hjälper oss att kommunicera bättre och effektivare.  Läs mer här

Tusen tack för denna viktiga, roliga, informativa och utmanande kurs! Du har varit en fantastik lärare som verkligen gjort avtryck! Jag vill börja om igen, med hela kursen! Att få chansen att ta in allt och låta det landa någonstans ännu en gång. Underbart med utbildning som man kan koppla till verkligheten och ständigt ha med sig!

Cath Blomkvist är en positiv och engagerad utbildare som har en väl utvecklad förmåga att både skapa bra stämning i gruppen och samtidigt se varje individs specifika behov. Hon är entusiastisk, kunnig, trygg och fantastisk på att förmedla sin kunskap på ett enkelt och lättsamt sätt. Cath har lätt för att inspirera och skapa lust till utveckling. Deltagarna får en känsla av att allt är möjligt och att de själva har de resurser som behövs för att förändra det de vill.

Jag rekommenderar varmt Cath till alla typer av utbildningsuppdrag inom kommunikation, personlig utveckling och ledarskap.

MENY