Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Referenser

Cath Blomkvist är en kommunikatör som med kraft och driv verkställer samtidigt som hon hela tiden omvärldsbevakar och läser av. Med lyhördhet, känslighet och social smidighet parad med stor kunskap och erfarenhet kunde Cath hos oss på Landstinget Västmanland kliva rakt in i det stora projektet kring 150-årsjubiléet och Landstingets dag. Rakt in i den stora organisationen klev Cath och åstadkom för oss skillnaden mellan ett framgångsrikt projekt och en katastrof. Jag kan inte nog säga hur mycket Cath betytt för organisationen, projektet och för mig som projektledare under det stundtals nästan absurt hektiska, komplexa och påfrestande projekt som vi tillsammans hade att hantera under 2013. Det har varit utvecklande och inspirerande att arbeta tillsammans med någon med sådan djup kunskap, ett sådant personligt ansvar och förmåga till struktur. Vi har skrattat mycket och vi har mött utmaningarna med mod och jävlar anamma. Den som har möjlighet att ta in Cath Blomkvist och Comcath i ett företag är bara att gratulera

I worked with Cath under a period of change management. Cath is really a good personal and business coach.

Under 2014 har Cath Blomkvist varit konsult hos EKN som kommunikationsstrateg. Cath har gjort en uppskattad insats – främst i större förändringsprojekt och som inspiratör och rådgivare till chefer. Jag vill varmt rekommendera Cath.

Jag har anlitat Cath som personlig coach i mina yrkesroller i flera omgångar genom åren, och hon har verkligen hjälpt mig både i karriären och med nya, djupa insikter om mig själv. Hon är väldigt kunnig, proffsig och klok, och med värme, humor och rak och tydlig kommunikation har hon fått mig att ta kliv i livet som jag aldrig trodde var möjliga. Insikterna från coachningen har jag även kunnat ta med mig in i privatlivet och i mina relationer. För den som verkligen vill utvecklas är Cath nästan magisk.

Som coach – och människa – är Cath Blomkvist fullkomligt lysande. Hon ställer de rätta frågorna, är snabb i analysen och är tydlig med vad som måste åtgärdas. Och det funkar – varje gång. På många sätt påminner Cath om Oprahs favoritpsykolog dr Phil McGraw, vars tagline är “Tell it like it is”. Hon säger som det är och visar den smartaste vägen till målet. Jag har vänt mig till Cath med både privata och yrkesmässiga utmaningar på grund av hennes medmänsklighet och knivskarpa no nonsens-analys. Mycket tack vare Caths mentala minröjning är jag i dag framgångsrik som journalist och på andra områden i mitt liv.

Cath Blomkvist – du är ett geni! En trollkonstnär! En källa till reflektion och självinsikt! En klippa! Vilken nåd att du vandrar på den här jorden samtidigt med mig!

Den som söker en hängiven, entusiastisk och klok coach, hittar henne i Cath. Det var via en vän som jag fick tipset att kontakta Cath Blomkvist för jobbcoaching via telefon. Min tveksamhet kring coaching via telefon och till jobbcoaching var som bortblåst efter att ha talat med Cath i bara några minuter. Förutom att ha fått hjälp med strukturering av arbetsuppgifter och till att hitta den rätta positionen fick jag även konkreta tips på hur mina arbetsrelationer kunde förbättras. Jag rekommenderar Cath varmt för alla som vill ha snabb och effektiv coaching på bara några månader.

Cath har hjälp mig med allt från att strukturera arbetsuppgifter till att effektivisera min kommunikation i olika sammanhang. Hon har fått mig att förstå vikten av inre kommunikation och att det är grunden till all övrig kommunikation.

Cath är otroligt kompetent. Hon lyssnar in och har en förmåga att ställa frågor som ger möjlighet till nya tankar, perspektiv och förhållningssätt. Under denna tid har jag har inte bara vuxit i min kommunikativa förmåga, utan även som person.

Jag är så tacksam över min utveckling på den korta tiden och rekommenderar varmt Cath som coach!

Cath Blomkvist är en positiv och engagerad utbildare som har en väl utvecklad förmåga att både skapa bra stämning i gruppen och samtidigt se varje individs specifika behov. Hon är entusiastisk, kunnig, trygg och fantastisk på att förmedla sin kunskap på ett enkelt och lättsamt sätt. Cath har lätt för att inspirera och skapa lust till utveckling. Deltagarna får en känsla av att allt är möjligt och att de själva har de resurser som behövs för att förändra det de vill. Jag rekommenderar varmt Cath till alla typer av utbildningsuppdrag inom kommunikation, personlig utveckling och ledarskap.

Det allra bästa med kursen har varit insikten om vad kommunikation faktiskt är. Samspel mellan människor och, precis som du säger, påverkan! Hur viktigt det är att vara medveten i det man signalerar. Du har varit en fantastisk lärare som verkligen inspirerar!

Jag ger högsta betyg till dig som utbildare.

Det finns en chans att jag trodde att kursen skulle vara en ”flumkurs” med flummigt innehåll som man bara kunde glida igenom. Jag är så glad över hur fel jag hade. Den här kursen har varit så otroligt givande för mig, men också så otroligt jobbig för hjärnkontoret.

Jag är så oerhört tacksam att jag fått vara del av just den här kursen, och jag går varje gång ifrån lektionstimmarna med en känsla av att ”alla borde ta den här kursen”.

Jag tror att många av dina ord kommer att vara med mig ett bra tag framöver. I en del situationer har jag redan kommit på mig själv att tänkta ”hur var det nu Cath sa om..?”. Det är som du säger, jag kommer aldrig mera att vara omedveten och det är jag glad för.

Tusen tack för denna viktiga, roliga, informativa och utmanande kurs! Du har varit en fantastik lärare som verkligen gjort avtryck! Jag vill börja om igen, med hela kursen! Att få chansen att ta in allt och låta det landa någonstans ännu en gång. Underbart med utbildning som man kan koppla till verkligheten och ständigt ha med sig!

Du var den absoluta höjdpunkten under de dryga två månaderna vi har varit här.

Det här är den bästa utbildning jag gått sen universitetet.

Kommer att försöka använda detta hela tiden då det ständigt pågår förändringar på vår arbetsplats

Har fått ytterligare förståelse för vikten av kommunikation. Kommunicera mera!

Bra nivå på utbildningen. Teori och praktik. Bra engagemang. Mycket bra material.

Jag tycker mig kunna använda denna metod i det mesta jag gör på jobbet och kan även bistå kollegor/applicera metoden på kollegors projekt för att få dem att bättre förstå sitt jobb!

Mycket bra och pedagogiskt!

10 av 10

Mission completed på bästa möjliga sätt. Tack Cath!

Bra verktyg och härlig inspiration av Cath!

Kommer att ha mycket nytta av detta då jag arbetar med många olika typer av förändringsarbeten som påverkar medarbetare i stort o smått.
Tar med mig många bra tips!!

Bra att få hemuppgift. Skapar större engagemang och ställer krav på delaktighet.

Kan användas till varje liten grej som ska förändras tex ett arbetssätt, rutin som förändras.

MENY