Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Nytt år, nya ambitioner. Ny logga!

Nytt år, nya ambitioner. Ny logga!

2016 vill jag bli tydligare med min vision: att förändra världen med kommunikation. Det är min övertygelse att vi genom vår kommunikation påverkar vår värld. Och förändrar den. Så jag vill inspirera dig till att kommunicera tydligare och effektivare, så att du lättare når dina mål. Både privat och professionellt.

Som ett led i detta tydliggörande har jag ändrat min företags-logga (se nedan). Det är eminenta Anneli Pettersson på Amala-Kamala som har gjort den. Jag har även lagt till ett ”h” i mitt företagsnamn, det vill säga ”comcat” har blivit ”utv.comcath”. Vad tycks?

Mail-logga

Jag gör den här förändringen för att mitt namn, Cath, ska bli ännu tydligare kopplat till mitt företag. Mitt nyhetsbrev heter ju Cathtalk och min blogg ©Cath-bloggen (kolla gärna in den: ©Cath-bloggen).

Hemsidan har som du ser en ny domän (www.comcath.se)  och mina mailadresser har bytt domännamn (info@comcath.se etc). Mail med det gamla domännamnet vidarebefordras till det nya domännamnet.

Jag rekommenderar dig ändå att uppdatera de kontaktuppgifter du har på mig snarast möjligt. 

På gång i utv.comcath

Jag har gjort min summering av 2015, dragit lärdomar samt lagt en planering för 2016, med mål, delmål och – drömmar! Har du?

2016 inleds med ett lite större utbildningsuppdrag för MedLearn (kommunikationskurs för blivande vårdadministratörer), jag jobbar på med min första (men absolut inte sista!) webbkurs i kommunikation och i februari genomförs Workshop Hopp! I september är Framgångsresan med Qoola Qvinnor–nätverket inbokad, likaså Bokmässan i Göteborg. En ny bok eller kanske två (!) avses att lanseras då.

Ja, det här är några saker jag har planerat.

2016 blir ett spännande år. Och roligt.

Det har jag bestämt. 🙂

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY