Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Magiska frågor

Magiska frågor

Igår lyssnade jag på Charlie Söderberg, Balansekonomins grundare. Jag tycker han är en duktig föreläsare och igår gav han mig en riktigt tankeställare i och med att han uppmanade oss i publiken (mestadels egna företagare) att återkommande ställa oss följande två frågor:

Vilken fråga är din verksamhet svaret på?

Hur håller den frågan på att omformuleras? (Hur ser den frågan ut i framtiden?) 

När jag svarade på dessa två frågor fick sjukt bra insikter om vad jag kan göra för att utveckla mitt företag. Inse: jag svarade snabbt på två frågor och fick dessa insikter! Som coach blev jag återigen bekräftad i den enorma kraft som ligger i att ställa frågor – i jämförelse med att slentrianmässigt konstatera ”fakta”.

Frågor är verkligen magiska.

Charlie Söderberg var en av tre talare på i evenemanget Mitt Företag i Västerås, på Expectrum. Förutom Charlie föreläste beslutsdoktorn Ari Riabacke om ”Besluten som avgör din framtid” och Gustaf Oscarson berättade om ”Världens bästa företag 2023” samt delade ut pris till årets Stjärnföretagare i Västmanland: Alfons Fallqvist som driver AF Träning & Rehabilitering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY