Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Ideellt arbete – varför då?

Ideellt arbete – varför då?

bild[1] kopiaJag är en person som gärna och nästan per automatik engagerar mig. Ofta i saker av ideell karaktär. Det vill säga i saker, frågor, evenemang mm, som INTE ger mig pengar. Jag har förstått att en del människor tycker att jag är mer eller mindre knäpp som gör det. Att jag borde engagera mig mer i sånt som ger pengar.

De har säkert rätt. Om man tror att pengar är det som ger lycka.

Ideellt arbete är relativt kravfritt. Det kan vara skönt att slippa känna krav ibland. Att bara engagera sig i något för att det är kul, intressant eller utvecklande. Eller för att man känner att man får ge.

Min högsta önskan är att bli ekonomiskt oberoende så att jag kan engagera mig i alla de ideella saker som jag vill engagera mig i.

För ingen annanstans får jag GE så mycket som i de ideella sammanhangen jag är och har varit del av.

Det är en oerhört stor gåva.

©Cath

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY