Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Förändringsmagiker?

Förändringsmagiker?

IMG_2876 kopiaJag läste att coachen Joseph O´Connor kallar oss coacher för förändringsmagiker. Detta eftersom det endast är när någon går till handling som förändring sker. Jag kan hålla med om det sistnämnda. Däremot kan jag tycka att det är lite förmätet att kalla mig förändringsmagiker.

Min främsta uppgift som coach är att se till att min klient blir kvitt mig, dvs att hen hittar sina vägar till förändring, framåtgående, problemlösning mm. Och lever sitt liv så som hen vill leva det.

Klienten har alltid själv svaren till sina frågor – min uppgift är att hjälpa till så att klienten hittar dessa, sina EGNA svar.

Den dagen jag tror att det är JAG som gjort det klienten är/blir/gör, är det dags för mig att sluta som coach.

©Cath

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY