Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Frukostklubben – en morgonkick!

Frukostklubben – en morgonkick!

Som företagare är det av största vikt att kontinuerligt skaffa sig nya kontakter. Det handlar naturligtvis om att skapa bra förutsättningar för försäljning, men minst lika viktigt är det att utöka sitt nätverk för framtida projekt/uppdrag. Allt som oftast får jag förfrågan om uppdrag, som kräver annan kompetens än enbart min. Med ett stort nätverk kan jag då leverera mer skräddarsydda och fullödiga lösningar för mina kunder, samtidigt som jag får glädjen att ge andra företagare uppdrag.

Dessutom lär jag mig oerhört mycket av andra. Det är en ren fröjd att möta nya personer med andra kunskaper, idéer, drivkrafter och utmaningar än de jag har. Genom att nyfiket samtala, fråga och verkligen lyssna på människor får jag otaliga uppslag till nya projekt, affärsidéer, samarbeten med mera.

Därför nätverkar jag intensivt. Och inte sällan får jag frågan hur jag hinner nätverka så mycket. Mitt svar är: ”Hur/vad skulle jag annars göra?” Jag är ensamföretagare och har ingen miljonbudget för marknadsföring. Nätverkande kostar i form av tid, men inte i reda pengar. Tid äger jag och då kan jag använda den till nyttiga eller mindre nyttiga saker. Nätverkande är nyttigt.

Idag var jag på Frukostklubben i Västerås ( www.frukostklubben.biz ), som alltid är andra tisdagen i månaden, kl. 07.30 – 9.00, på Aros Congress Center. ”Tevesoffmys och morgontrivsel med allehanda matnyttigt vetande, möten med spännande profiler som gästar soffan, aktuella ämnen och förstås trisskrapande!”  – där har ni Frukostklubben i ett nötskal. Det är gratis i och med att varje Frukostklubb har en sponsor och det är oftast fyllt till bredden av vetgiriga morgonmänniskor (?). Det är underhållande, informativt och lagom långt. De flesta ska ju ändå inta en frukost – varför inte göra det på Frukostklubben?

Det bästa är ändå alla de människor jag får förmånen att träffa. Från VD:ar på storföretag, brinnande eldsjälar i entreprenörsföretag till nystartade UF-företag och allt däremellan. Med oändligt många möjligheter till nya projekt, uppdrag, affärsidéer, samarbeten och annat.

En kick för en företagare helt enkelt! 🙂

©Cath

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY