Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Varför har jag tagit fram Mangoutbildningen?

Varför har jag tagit fram Mangoutbildningen?

Du har säkert inte missat att vi behöver ha ett starkt ”Varför” för det vi gör, speciellt om du, som jag, är företagare. Eftersom Mangoutbildningen* är den av mina tjänster som jag brinner mest för, vill jag med det här blogginlägget besvara frågan:

Varför har jag tagit fram Mangoutbildningen?

  • Jag brinner för förändringsutsatta människor. I en tid då i stort sett ”alla” pratar om att ”Förändringstakten är hög”, ”Du måste vara förändringsbenägen”, ”Förändring är det enda beständiga” och så vidare är det lätt att känna sig överväldigad av alla förändringar och de krav som det innebär. Om en förändringsutsatt person dessutom INTE har chefer/ledare som hjälper dem i förändringsprocessen utan möts av attityden: ”Det är DITT ansvar att förändras” är det inte så svårt att förstå att personen kan känna sig ensam, oförmögen, extremt utsatt och frustrerad. Alla som blir utsatta för en förändring reagerar och när dessa reaktioner inte tillåts blir det i det närmaste omöjligt att förändras. Min vision med Mangoutbildningen är att så många förändringsutsatta som möjligt ska ha chefer/ledare som vill – och – KAN hjälpa dem i deras förändringsprocesser.
  • Jag ömmar för förändringsledare. Oavsett om deras titlar är chefer, projekt-, process- eller förändringsledare med flera så är det ett ganska tufft arbete att genomföra förändringar. (Förändrings-)ledningen vill ha resultat ”nu” och förväntar sig inte sällan dessa resultat på en tid som i bäst fall är baserade på glädjekalkyler (jag skriver ”i bästa fall” därför att kalkyler ändå kan räknas om, med mer realistiska siffror/tidsaspekter) och i sämsta fall av ren okunnighet om vad som sker med förändringsutsatta människor.
  • Jag tycker om att bidra till företags/organisationers resultat. Det vet jag att jag gör med Mangoutbildningen. När förändringsansvariga använder sig av Mangometoden tjänar de tid genom att ge tid till förändringen. Det resultat som tidsbesparingen ger kan naturligtvis mätas i pengar, men även i nöjdare medarbetare, bättre arbetsmiljö, högre produktivitet med mera.

*Mangoutbildningen är en utbildning i Mangometoden, som i sin tur är en metod för att med hjälp av målgrupps- och situationsanpassad förändringskommunikation lyckas med förändringar. Läs mer om Mangoutbildningen här.

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY