Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Cathtalk är tillbaka!

Cathtalk är tillbaka!

Jag har bestämt mig för att låta Comcaths nyhetsbrev Cathtalk återuppstå. 

Det är ett annat läge nu. 

För två år sedan slutade jag ge ut Cathtalk. Anledningarna till det var många. 

En anledning var att jag inte tyckte att det var värt all den tid jag la ner. Min ambition var att ge ett bra innehåll och inte marknadsföra Comcath och dess verksamhet alltför mycket. Denna ambition ledde till lite längre texter än vad som förekommer i många andra nyhetsbrev, något en del icke-prenumeranter av nyhetsbrevet var snabba att påpeka. I all välmening, antar jag. Så jag gjorde ett tappert försök att skriva riktigt kort, men hamnade ändå gång på gång i rätt så långa texter. Till sist tappade jag lusten, orken – och tiden! 

Nu har jag tränat mig i att skriva kortare texter, även om jag i sanningens namn fortfarande gillar att både skriva och läsa längre, mer innehållsrika texter. 

Och har, som sagt, beslutat att låta Cathtalk återuppstå. 

Cathtalk har fokus på kommunikation, förändring och förändringskommunikation. Och från och med nu även personlig utveckling. Corona-krisen har tydliggjort att jag har massor att erbjuda inom det området. Personlig utveckling handlar till stora delar om inre kommunikation. Dessutom är jag – förutom kommunikatör – friskvårdsterapeut, coach och NLP Trainer. 

Utgivningsfrekvensen blir ett brev var tredje vecka. Tror jag i alla fall. 

Och – då Cathtalk är Comcaths nyhetsbrev får du räkna med att få en del erbjudanden och marknadsföring om tjänster och produkter från Comcath.

Vill du prenumerera följer du länken nedan. 

Du får då även en PDF om förändringskurvan; vad den är och vad den innebär för #förändringsutsatta personer. 

Anmälningslänk till Cathtalk

Sist, men inte minst: Dela gärna länken till personer du tror kan vara intresserade att prenumerera på Cathtalk.

Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY