Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Förebilder

Förebilder

Idag är det Internationella förebildsdagen

Jag tycker det är en bra grej att ha en speciell dag för förebilder, för tänk så många fantastiska människor det finns! Så många att lära, ta hjälp, utmanas och inspireras av!

Jag samlar på Förebilder och idag hyllar jag fem av dem.

 

Karin Svensson – säljexperten som kan få vem som helst att älska försäljning (utom kanske mig 😸). Förutom att själv vara en duktig säljare så är hon en fena på att utbilda andra i säljets konst. Och så har hon skrivit inte mindre än tre böcker i ämnet!

Sen har hon jordens mest smittsamma skratt – bara det!

houseofsales.se

 

Jaana Smolander – ”Hur svårt kan det va’?” är hennes motto. Vilket gör att hon har provat på massor av saker i sitt liv, från försäljare, badvakt, marknadsförare till lärare. Bland annat. Dessutom kan hon inte göra någonting utan att bli en riktig fena på det. Jag avundas och inspireras av Jaanas driv, mod och påhittighet och är tacksam att ha henne i mitt nätverk.

jaana.smolander

 

Igor Ardoris – Mental Träning och Igor hör ihop som ler och långhalm. Med honom får man garanterat en utmanande resa i det mentala. Föreläsningar, utbildningar/workshops och coaching är delar av hans tjänsteutbud. Dessutom har han skrivit flera intressanta och lärorika böcker i ämnet. Att han sen är en genomvänlig själ gör honom till en klar förebild.

igorardoris.se

 

Anna Holmström – en affärsdrivande, nätverkande trollkonstnär som alltid kan erbjuda ett lyssnade öra; det är Anna i ett nötskal. Jag beundrar Annas förmåga att skapa och utveckla kontakter – outstanding! Just nu har Handelskammaren Mälardalen förmånen att ta del av hennes kompetens, men snart hittar du henne i rollen som näringslivschef på Enköpings kommun – de kan skatta sig lyckliga.

anna.holmstrom.56

 

Ulrika Dahlin – skarpaste coachen jag känner. Ingen annan kan på ett lekande sätt få mig att vända nedbrytande tankar till upplyftande dito, ingen annan skapar så mycket tillit att jag vågar utmana mig ännu lite till. Hennes verktygslåda är massiv och det gör att jag fortsätter att bli överraskad och utmanad när vi samtalar.

Behöver du en coach utöver det vanliga – anlita Ulrika!

www.ulrikadahlin.com

 

❓⁠Vilka är dina förebilder❓⁠

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY