Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Qoola Qvinnor på plats i Kroatien

Qoola Qvinnor på plats i Kroatien

op beachJag befinner mig på Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, i Opatija, Kroatien. Jag är långt ifrån ensam; jag är här tillsammans med nästan 90 svenska kvinnor. Det är det smått fantastiska nätverket Qoola Qvinnor, under ledning av  Siv Thuresdotter, som är här för att boosta våra företag och oss själva.

Redan efter ett och ett halvt dygn på denna underbart vackra semesterort har gamla kontakter återupptagits och nya inletts. Och man vet aldrig vad dessa kontakter kan leda till: Företag har startats, starka vänskaper utvecklats och ny affärsidéer har sett ljuset på dessa Framgångsresor. Det är spännande, omvälvande och ROLIGT.

Imorgon börjar själva konferensen med ett digert program.  Förutom en hel drös av intressanta föreläsningar bjuds det på minimässa, båtutflykt, internationell tisdag med besök av både kroatiska företagarkvinnor och svensk ambassadör (!), modevisning och – ett par partyn.

Förra året åkte jag hem med ett stort leende på läpparna. Det leendet kommer att bli ännu bredare i år.

😀

©Cath-signatur 1

#framgångsresan2016 #qoolaqvinnor #utv.comcath

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY