Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

#om5år

#om5år

5årIdag är det dag 2 i Linda Hernestal da Silvas #bloggutmaning #bloggsucce för företagare och fick då frågan: hur är det om fem år? (med livet, företaget mm). Min första reaktion var: Fem år!?!? Herrejisses, jag som knappt ser längre än en månad framåt…! Jag har nämligen under många år medvetet arbetat med att vara i nuet så mycket som det går och insåg när jag fick frågan att jag nog har lyckats ganska bra med det. Jag oroar mig inte så mycket numera och jag är helt klart tydligt mer när- och härvarande.

Men visst, tankar om framtiden finns förstås. För det första vill jag vara ekonomiskt hejdlös, vilket betyder att jag kan göra allt jag vill, för mig själv och andra. Jag vill att Mangometoden ska vara en vedertagen modell för att arbeta med strategisk förändringskommunikation. Jag vill ha skrivit ytterligare minst två böcker. Och så vill jag bo i ett varmt land minst åtta månader om året.

För att nämna några saker..

Så min reaktion efter detta korta inlägg är: Jag har tydligen massor med framtidsplaner….!

🙂

©Cath-signatur 1

#bloggutmaning #FBUSEPT2016 #bloggsucce #mittföretag #comcath.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY