Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

#mitt företag – Comcath

#mitt företag – Comcath

Mail-loggaNu i september är jag med i Linda Hernestal da Silvas #bloggutmaning #bloggsucce för företagare. Första uppgiften är att skriva om mitt företag.

Jag är kommunikationskonsult vilket innebär mycket varierande uppdrag. Ena dagen skriver jag en text, andra dagen bygger jag en monter på en stor mässa, jag upprättar marknadsföringsplaner och håller utbildningar om hur man kana använda kommunikation för att genomföra effektiva förändringar (via Mangometoden = situations- och målgruppsanpassad förändringskommunikation). Bland annat. Ingen dag är den andra lik, vilket passar mig perfekt.

Jag har arbetat med kommunikation i hela mitt liv. Mina viktigaste verktyg är läsandet och skrivandet. Därför var det förödande när jag för ungefär femton år sedan förlorade just de två förmågorna, på grund av för mycket jobb och för lite återhämtning. Det tog tre år att återta läs- och skrivförmågan och under den tiden utvecklade jag en stor fascination över våra sinnen, de som utgör grunden för hela vår uppfattning av världen. Eftersom jag inte kunde kommunicera genom att läsa och skriva blev andra sorters (sinnes-) kommunikation viktigare. Och det blev oerhört tydligt för mig att vi genom vår (sinnes-) kommunikation påverkar vår egen – och andras! – uppfattning av världen.

Därför är mitt företagsmotto: utv.comcath förändrar vär(l)den med kommunikation.

©Cath-signatur 1

#bloggutmaning #FBUSEPT2016 #bloggsucce #mittföretag #comcath.se

2 tankar om “#mitt företag – Comcath”

  1. Vad roligt att du är med i utmaningen och vilken smärtsamt läge du hamnade i, när du förlorade läs- och skrivsvårigheterna och fick börja om. Vilken utmaning det måste ha varit. Ser fram emot att läsa mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY