Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Packad och klar!

Packad och klar!

QQ-resan 2106Nu drar jag alldeles strax. En kombinerad business- och pleasure-resa. En HEL vecka i varma Kroatien på Qoola Qvinnors Framgångsresa 2016. Det är andra året i rad som jag åker. Förra året kom jag hem med massor av energi, glädje, kunskaper och erfarenheter. Och – nya vänner.

Den stora skillnaden i år är att jag inte endast ska lyssna på en mängd duktiga föreläsare utan även själv hålla ett föredrag. Dessutom fick jag lov att ändra hela ämnet på mitt föredrag då det visade sig att en annan föreläsare skulle prata om samma sak som jag. Inte så kul för åhörarna att lyssna på samma sak två gånger i rad. Visst blir det lite merjobb, men jag tror att det enbart är av godo: Jag måste tagga till ordentligt och det brukar vara bra för pres(en)tationen. 🙂

Förhoppningsvis tycker jag mig ha tillräckligt med tid så att jag kan blogga varje dag om vad som händer på konferensen.

Så häng med!

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY