Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Glad!

Glad!

IMG_0777Jag har just genomfört en utbildning för 20 personer. De har drillats i Mangometoden (situations- och målgruppsanpassad förändringskommunikation) och några av deltagarna dröjer sig kvar, bland annat en av beställarna. Vi pratar om ditt och datt, de undrar bland annat vad som kommer att tas upp vid nästa utbildningstillfälle. Jag svarar och broderar ut texten lite grann, vill ju göra dem nöjda. Då utbrister beställaren: ”Det här var PRECIS vad vi behöver! Jag är så glad att vi anlitade dig!”

Och ger mig en kram.

Om jag är glad?                  OM      🙂

©Cath-signatur 1

www.mangometoden.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY