Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

#dagensbästa

#dagensbästa

QQDagens tema i Linda Hernestal da Silvas #bloggutmaning för företagare är Dagens Bästa. Då jag har den stora förmånen att just nu befinna mig på ett av jordens paradis så blev hela dagen Dagens bästa..!

Paradiset jag befinner mig på är Opatija, som ligger på Kroatiens riviera. Jag är en av nästan 90 deltagare på Qoola Qvinnors Framgångsresa2016. Idag startade själva konferensprogrammet och det fanns mycket att välja på. För mig blev det content marketing, affärsjuridik, retorik, sälj-pepp, VM i Barber shop och inre barn-utveckling. Gott och blandat med andra ord. Nätverkandet på dessa resor är smått fantastiskt. Det är ytterst enkelt att ta kontakt då alla är inriktade på att skapa just – kontakt. Samtidigt kan det bli överväldigande med alla intryck och då är det skönt med en ensam joggingrunda eller en meditationsstund i solen.

Ett havsdopp, ett cocktail-party med party-stassar, glitterhattar, qool dans samt givande samtal avslutade denna Dagens Bästa-dag.

Har jag det bra eller har jag det bra?

🙂

©Cath-signatur 1

#bloggutmaning #FBUSEPT2016 #dagensbästa @bloggsucce #mittföretag #comcath.se

2 tankar om “#dagensbästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY