Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

WOW!

WOW!

Det ordet får på något sätt uttrycka min känsla efter en vecka på Qoola Qvinnors Framgångsresa i Kroatien. Futtigt ord kanske, men orden räcker ändå inte till för att beskriva allt denna resa innebär. Visst, det är en konferens med lysande föreläsningar, affärsmingel i pauserna, runda-bord-samtal, härliga utflykter till vingårdar och fantastiska solnedgångar i den Kroatiska övärlden, affärsmässa, modevisning och ett avslutningsparty med lyx och flärd. Det jag just räknade upp var det officiella programmet. Men Framgångsresan är så otroligt mycket mer. Och detta ”mer” är det näst intill omöjligt att sätta ord på.

Så jag försöker inte ens, utan skriver bara ner saker huller om buller. Saker, som jag har med mig i hjärtat efter fem dagar hemma i Sverige:

Kvinnor som lyfter varandra – hela tiden, insikter, utsikter, boost, kramar, bad, samtal, utveckling, bad, skratt, ögonkontakt, värme, nya och gamla vänner, sol, glass i stora lass, sång, bad, fniss, gråt, känslostormar, positiv ensamhet, promenader, gemenskap, bus, dans, bad, nya intressanta böcker att läsa, mäktigt åskväder, bubbel!, lyckotårar, underhållning, bad, aha-upplevelser, kärlek…med mera.

Mindre lätt att förklara vad Framgångsresan handlar om, alltså. Kanske kan några bilder kan förmedla något av känslan:

Det är tredje gången jag är med på Framgångsresan och i år fick jag den stora äran att inleda konferensen. Det är en stor sak att inleda en konferens och jag tog mig an uppgiften med stor ödmjukhet. Mitt föredrag hade titeln ”Alla vill ha förändring men ingen vill förändras” och ambitionen var att ge förståelse för förändringar vi utsätts för eller bestämmer oss för att genomföra samt ge verktyg för att hantera oss själva (och andra!) i denna process.

 

För – om det finns någonting som Framgångsresan handlar om, så är det förändring! 

 

Till sist:  Ett MEGA-tack till Siv Thuresdotter och Annalena Brandeby – konferensdrottningar med jordens största hjärtan. Ni är fantastiska!

Foto: Margaretha Zandrén-Wigren

 

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY