Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Kommunikation för förändring

Kommunikation för förändring

Några gånger per år har jag ett guld-uppdrag: jag får göra workshops i kommunikation för personer som är ganska nya i Sverige. Uppdragsgivare är Jobbpunkt Mimer, en fantastisk organisation med tre riktiga duktiga medarbetare (Åke Larsson, Maria Lindelöf och Sandhya Randberg). De hjälper dessa relativt nya svenskar med coachning och andra verktyg för att de snabbare ska kunna komma ut i arbete eller studier.

Det jag förhoppningsvis bidrar med i mina workshops är att inspirera i och utbilda om kommunikation så att de blir ännu mer motiverade till att göra förändringar i sina liv. De visar alla upp en stor önskan och drivkraft att få ett jobb eller börja studera.

De har ju faktiskt kommit till Sverige för att de vill skapa en framtid. Ett liv.

Vilken ynnest att få bidra till det.

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY