Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Projekt Call To Action

Projekt Call To Action

CTA-blogg 2022

Det finns så mycket jag vill göra men så ytterst lite jag gör. Eller, visst gör jag en massa saker, men jag skapar inte tid för det som jag verkligen vill göra. Därför har jag startat ett projekt för mig själv – Call To Action. Det övergripande målet för Call To Action är att under 2022 skapa en vana av att vara en meningsskapande doer = en person som GÖR saker som är meningsfulla för mig och/eller andra. Tyngdpunkten kommer att ligga på skapande, personlig utveckling och hälsa.

Varje månad blir en ny utmaning, eller Action som jag väljer att kalla det (Call To ACTION). Det kan handla om att etablera en ny vana och det sägs ju att det tar ca tre veckor att skapa en vana, så då är en månad en bra tidsrymd. Det kan även handla om att skapa något på en månad, till exempel ta fram ett nytt koncept, föredrag eller utbildning, skriva en bok eller nåt annat ”skapande”. Något som jag verkligen behöver träna på är att under en viss tidsperiod verkligen fokusera på EN sak…

Jag började med att skapa en blogg: CTA-bloggen, med avsikt att skriva om det jag gör under året. På det sättet slår jag flera flugor i en smäll:

  1. Jag SKAPAR något nytt ( = en ny blogg)
  2. Jag sätter press på mig själv i och med att det blir en öppen blogg (andra kan ju se om jag ”lyckas” eller inte…)
  3. och då januari månads Action är att skapa vanan att skriva minst en halvtimme om dagen hjälper CTA-bloggen mig förhoppningsvis att få till den vanan. Skriv-vanan kommer jag att behöva framöver då jag vill skriva betydligt mer än jag gort under några år.

Dessutom – Eftersom jag har arbetat med förändring i hela mitt liv vill jag nu mer öppet, transparent och personligt visa hur jag går tillväga för att genomföra förändringar i mitt eget liv. Och – kanske viktigast – visa vad som kan gå “fel”, hur pass mycket träning som ofta(st) krävs samt vilka tvivel förändringar kan innebära.

Här är länken till CTA-bloggen och om du gillar det du läser – tipsa GÄRNA andra om den!

 

©Cath-signatur 1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY