Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

…”change the people you choose to be around”

…”change the people you choose to be around”

 

Det här är något jag får påminna mig om av och till… Det vill säga: jag kan välja att inte fortsätta hänga med människor som JAG av olika anledningar inte mår så bra av. Och istället välja att hänga med dem som jag mår bra av.

Det är mitt val.

Och mitt ansvar.

Men ibland faller jag dit och ”bannar” andra för hur jag mår.

Det är ju direkt dumt.

Man lär så länge man lever!

…………………………

Så något annat…:

Citat används av många och det är inte så konstigt – de som citeras är många gånger personer som tänkt mycket och länge för att komma på det de kommit på. Därför kan jag tycka att det är lite sorgligt att citat relativt ofta publiceras UTAN att källan anges.

Det här citatet är ett sånt citat: flera personer har skrivit att de är citat-ägaren, med följden att jag inte vet vem jag ska citera.

Tråkigt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY