Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

iPUFF – din bästa förändringsvän

iPUFF – din bästa förändringsvän

Min sambo och jag arbetar för fullt med det digitala verktyget iPUFF  = interaktiv Personlig Utveckling För Förändringsutsatta. Som vi ser det kan du som är förändringsutsatt*) hitta din allra bästa vän i iPUFF. Det här är en vän som ger stöd, peppning, insikter och framåtdriv i de förändringar du blir utsatt för, och väljer att arbeta seriöst med. ⁠

Verktyget är webbaserat, intuitivt och interaktivt, vilket gör att DU skapar det du behöver för att komma framåt i de förändringar du är utsatt för. När du använder iPUFF kommer du oundvikligen att lära dig mycket om dig själv, med resultatet att du blir mer och mer förändringssmart. Smart va? 😼⁠

Vår ambition är att lansera iPUFF våren 2021. ⁠

*)förändringsutsatt = du väljer inte själv att förändras, någon annan bestämmer att du ska förändras. Du vill egentligen inte ha förändringen. ⁠

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY