Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Hur är en förändringsbenägen person?

Hur är en förändringsbenägen person?

 

Jag tror att det finns nästan lika många svar på den frågan som det finns människor.

Egentligen tycker jag det är kontraproduktivt att etikettera människor som ”förändringsbenägna” eller ”icke-förändringsbenägna”, av den enkla anledningen att det ju beror på. Vad för slags förändring handlar det om? Hur stor påverkan har det på de förändringsutsatta personerna? Hur många andra förändringar är den förändringsutsatta personerna utsatt för? Med mera…

Själv är jag ”förändringsbenägen” när jag får vara med och bestämma om förändringen och när jag tycker att förändringen är både kul, spännande och utvecklande.

”Icke-förändringsbenägen” är jag när jag upplever att förändringen inte är av godo, inte ger ett bra resultat eller liknande. OCH – när jag inte får vara med och bestämma HUR förändringen ska genomföras. När jag känner så betecknar jag mig som förändringsutsatt.

När är du förändringsbenägen?

När är du icke-förändringsbenägen?

 

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY