Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Utvald

Utvald

Idag fick jag ett mail från Tillväxtverket.
I slutet av november förra året skickade jag in en intresseanmälan om att bli ambassadör för kvinnors företagande. Nu har de haft sin urvalsprocess och av 1250 sökande valt ut ca 900 ambassadörer runt om i landet. Jag är en av dem. Det känns spännande. Och kul. Och ansvarsfullt.
Som ambassadör för kvinnors företagande är min uppgift att väcka intresse för entreprenörskap genom att berätta min historia som företagare. Nu ser jag fram emot att lära känna nätverket och fundera mer i detalj på vad jag tror att jag kan bidra med och hur jag kan inspirera kvinnor till att ta steget att starta företag.
Att bli ambassadör för kvinnors företagande är ett aktivt val. Och det aktiva valet har jag gjort. Dessutom har jag haft förmånen att bli utvald. Klart att det känns ansvarsfullt.

Och himla roligt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY