Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

#Inspiration

#Inspiration

Dag 5 #inspirationI Linda Hernestal Da Silvas #bloggutmaning är det idag dags att skriva om #inspiration. Med min verksamhet vill jag inspirera andra till att kommunicera tydligare och effektivare så att de lättare når sina mål, både privat och professionellt.

Just nu befinner jag mig på Qoola Qvinnors Framgångsresa i Kroatien och idag hade jag den stora förmånen att föreläsa. Publiken var alltså framgångsrika, kompetenta och alerta företagarkvinnor. Tricket var att genom Mangometoden inspirera dessa fantastiska kvinnor till, att med hjälp av kommunikation, vilja hjälpa sig själva och andra genom icke-självvalda förändringar. Att döma av responsen lyckades jag att inspirera dem.

Det är en oerhörd förmån att få göra det. Jag riktar ett STORT tack till alla er som gav mig en sån fantastisk bra respons efter föreläsningen!

PS. En av åhörarna var min vän Liz Lundkvist, som tog ett stort antal bilder på min föreläsarstil….

MangoCath i Kroatien

Ja, vad ska jag säga?

Måste tillstå att jag ser ganska rolig ut. 😉

©Cath-signatur 1

#bloggutmaning #FBUSEPT2016 #inspiration @bloggsucce #mittföretag #comcath.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY