Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Framgångskänslan består :-)

Framgångskänslan består :-)

Det har gått en vecka sen jag kom hem från Kroatien och Qoola Qvinnors Framgångsresa och jag är fortfarande uppfylld och upplyft av allt vad den ger. Det är smått overkligt att man hinner med så mycket på en enskild vecka.

Precis som förra året mötte jag fantastiskt generösa, kompetenta, trevliga och roliga kvinnor, lärde mig massor av nya saker på många bra föreläsningar, knöt nya affärskontakter, minglade i parti och minut, skrattade mig halvt fördärvad och njöt i fulla drag av den fantastiska miljön. Jag fick även chansen att gå en äkta cat(h)walk och vann dessutom en värdefull goodiebag.

Här bjuder jag på ett collage av bilder från denna sant fantastiska resa.

kroatien-collage

TACK alla som gjorde detta möjligt!

Ett speciellt tack till Siv Thuresdotter för att du är en sann förebild och som gör en sån här upplevelse möjlig. Vill även rikta ett stort tack till Annalena Brandeby, som assisterade med bravur och hjälpte till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för oss alla.

Och en stor kram till Liz Lundkvist, min lekkamrat, vän och själsfrände. 🙂

I mitt hjärta finns hur mycket varma minnen som helst och jag längtar redan till nästa års Framgångsresa.

Tack för att ni finns alla Qoola Qvinnor!

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY