Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Planering

Planering

planeringEn av mina tjänster som kommunikationskonsult är att planera; det kan vara allt från att planera en hel kommunikationskampanj till att göra en snabb planering inför en intervju med en TV-journalist. Och mycket annat. Planering är ofta skillnaden mellan en lyckad och mindre lyckad kommunikation.

Jag har förstått att det finns de som inte planerar särskilt mycket. Själv planerar jag jämt och ständigt, varje dag, vecka, månad och år. Naturligtvis går det inte alltid som jag planerar, men planerandet i sig gör att jag är förberedd på olika scenarier.

Eller som Dwight D Eisenhower lär ha sagt:

”Plans are nothing. Planning is everything”

©Cath-signatur 1

#bloggutmaning #FBUSEPT2016 #planering @bloggsucce #mittföretag #comcath.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY