Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Inför Bokmässan2016

Inför Bokmässan2016

vbox4Idag började byggandet av #västeråsBoxens monter på Bokmässan i Göteborg. En monter med inte mindre än sju olika utställare, däribland två förlag, en fotograf, fem författare och en formgivare. VästeråsBoxen är ett kreativt rum med småföretagare och vår vilja att skapa tillsammans. Bokmässan är vårt första projekt. Vad innehållet i VästeråsBoxen blir framöver, och när, vet vi inte idag, bara ATT det blir något, någon gång. 🙂

Min vän och kollega Anneli Pettersson hade en riktigt produktiv tågresa ner till Göteborg imorse. Vi skapade bland annat VästeråsBoxens Instagram-konto och började marknadsföra Zombietomten-tävlingen. 😉

Här är några bilder från monterbygget.

golv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

golvgladje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vaggar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Cath-signatur 1

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY