Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

”Vad ska du bli när du blir stor?”

”Vad ska du bli när du blir stor?”

emilie_bio_blueshirt

Wow! Jag tittade just på ett mycket inspirerande, intressant och roligt TED-talk av och med författaren, konstnären och livscoachen Emelie Wapnick.

I en värld där de som är klara över sin livsuppgift hyllas högt är det otroligt befriande att få höra att det är ok att INTE veta vilken din enda livsuppgift är. För om du inte är säker på om du vill göra bara en enda sak under resten av livet är du inte ensam. Det finns ganska många människor som har många olika intressen och arbeten under sin livstid. Frågan är om vi tycker att det är ok att vara en sån hoppjerka…?

Emelie Wapnicks poäng är att vi människor är olika (ingen nyhet där, eller hur?) 😉 ), men hon går ett steg längre och menar att det kanske är dags för världen att omfamna dessa olikheter, inte bara prata om dem… Emelie menar att världen behöver dessa olikheter för att kunna lösa de utmaningar vi som globala individer står inför.

Jag håller med. 🙂

Titta/lyssna på Emelie Wapnick här.

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY