Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Lyftandets princip

Lyftandets princip

Ikväll är jag fullmatad med intryck från eventet Så bygger du ditt drömföretag, anordnat av mittföretag.com, en av Sveriges största mötesplatser för oss som ska lyckas med våra företag. Grundaren Gustaf Oscarson var på plats liksom Charlie Söderberg, bland annat känd från ”Lyxfällan”, Båda delade med sig av massor av idéer och inspiration, som förhoppningsvis gör att jag nu tar nya kraftfulla steg för att lyfta mitt företag till nya höjder.

Eller?

Faktum är att jag ofta efter såna här inspirationsboostar får lite ”baksmälla”, eller kanske rättare uttryckt: jag blir livrädd. Och känner att ”inte kan väl jag?” Alla idéer, tips och råd är verkligen fantastiska och jag vet, som alla andra, att om jag följer råden, tipsen och idéerna så skapar jag skillnad i mitt företag. Men det är inte alltid så enkelt att följa råden, tipsen och idéerna. Jag är verkligen djupt fascinerad av hur oerhört lätt det är att fortsätta göra som man alltid har gjort. Det vill säga att INTE göra något nytt. Jag vet ju vad jag har, men inte vad jag får, om jag ändrar något. Ju.

Men den här gången SKA jag följa ett av råden: det att varje dag skicka ett peppande sms till någon som jag tycker har gjort något bra. Det kanske inte lyfter mitt företag till nya höjder, men det lyfter i alla fall personen som får sms:et. 🙂

Här är några mingelbilder från dagens event i Västerås.

 
©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY