Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Vad är väl en bal på slottet…?

Vad är väl en bal på slottet…?

Åsgård (slott eller herrgård…)

Nä, jag har inte varit på bal, men jag har varit på ett slott. Åsgård slott utanför Mariefred. Eller, det var kanske en herrgård??? 😉  Strunt samma, det var i alla fall mycket trevligt när Qoola Qvinnor Business (QQ) firade in sommaren med mingel och affärsmässa. Nätverkande är så otroligt viktigt för oss småföretagare, som ofta sitter helt ensamma i, och med vår verksamhet. Nätverk som QQ gör att även vi får ett slags ”kollegialt” sammanhang.

Som vid alla QQ-träffar var programmet välfyllt och givande. Förutom flera intressanta utställare (coach, artist, hattillverkare, glutenfri kostförsäljare, skoförsäljare, vedic art-utbildare med mera) pratade Eva-Marie Janelo om Face reading, en nästan bortglömd kunskap, som turligt nog nu förs vidare av entusiaster som Eva-Marie.

Eva-Marie Janelo
Yvette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information om höstens Framgångsresa till Kroatien gavs av Siv Thuresdotter (grundare av QQ) och till middagen fick vi stifta bekantskap med Yvette och hennes hälsoskafferi. En oförglömlig upplevelse. Håll utkik framöver efter denna kvinna!

Mitt i natten styrde jag kosan hemåt, djupt förundrad över hur vackert vårt land är. Och hur snygga mina nyinköpta mäss-skor är! Hehe

 

©Cath-signatur 1

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY