Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

Fyra årstider eller var det tre brudar?

Fyra årstider eller var det tre brudar?

Idag vill jag kort och gott lyfta min kollega Anneli Pettersson som, förutom att vara en mycket duktig grafisk designer, kreativ director och copywriter, även driver ett bokförlag Glädjens akademi.

Just nu tar hon fram en bok som är så vacker att man nästan baxnar. Den heter Fyra årstider, floristisk inspiration och görs av och tillsammans med Irene Hagström, floristen från Västerås som bland annat haft förmånen att blomsterdekorera alla kungabarnens bröllop. Fotograf är skickliga Gunilla Eriksson.

Igår träffades förläggaren, floristen/författaren, fotografen och jag för ett jobbmöte (jag är med för att hjälpa till med bland annat marknadsföring). Nu när text och bilder är mer eller mindre satta syns det vilket mästerverk det kommer att bli. Det kan liksom inte bli annat när tre mästarbrudar är i farten. 🙂

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY