Ett ögonblick. Hämtar sidan.....
bg

”Kommunikation förändrar världen”

”Kommunikation förändrar världen”

Vad innebär den formuleringen egentligen?

Jag brinner för kommunikation och därför arbetar jag som kommunikationskonsult. Mitt motto är: ”Kommunikation förändrar världen”. Det kanske låter ambitiöst, på gränsen till pretentiöst? Tänk då på att varje gång du kommunicerar så förändrar du världen. Stort eller smått. Du kanske minns en gång då du fick en person att köpa din idé? Eller så har du eventuellt förändrat förutsättningarna för en arbetsgrupps möjligheter att prestera? Det kan till och med vara så att du minns ett tillfälle då du helt ändrade uppfattning om något. Alla dessa förändringar skedde med hjälp av din kommunikation. Med andra och – dig själv!

Min ambition och önskan är att arbeta med människor som liksom jag vill kommunicera med en medvetenhet om att deras kommunikation förändrar världen. Med en sådan medvetenhet följer ett ganska stort ansvar. Ett ansvar för sin kommunikation, för att följa upp hur den landar och förändra den om det behövs för att mottagaren ska förstå det man vill förmedla. Ansvar för att lära sig så mycket som möjligt om kommunikation och hur det fungerar för att på bästa sätt nå ut, fram och in med sin kommunikation. Och ett ansvar att utveckla kommunikationen med sig själv eftersom den påverkar kommunikationen med andra. Bland annat.

Och då är ju frågan: är du medveten om hur du kommunicerar? Får du de resultat du vill ha? Eller är det mest ”tur” när saker och ting går din väg?  När du väljer att kommunicera medvetet (vad, med vem, hur, när och varför) når du lättare dina resultat/mål.

Mitt varför

Min önskan, ambition, livsuppgift och verksamhet är att hjälpa människor (i organisationer eller i privatlivet) att bli mer medvetna i sin kommunikation. Det innebär att jag är rak och tydlig. Jag ställer mycket frågor, är snabb i analysen och uttrycklig med vad som behöver åtgärdas. De som anlitar mig får resultat, helt enkelt.

All kommunikation innebär förändring av ett eller annat slag.

Därför arbetar jag med många olika saker. Men allt har med kommunikation att göra. Marknadsföring, PR, internkommunikation, utbildning, föreläsningar, workshops, coachning, skrivande – allt är kommunikation och alla aktiviteter innebär förändringar.

©Cath-signatur 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MENY